Меню

Картофи соте с пармезан

11 декември 2014 | 18:30 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 кг картофи
150-200 г пармезан
100 г масло
сол, черен пипер
3-4 скилидки чесън
магданоз за поръсване (по желание)

Продукти
Приготвяне

Сварете картофите като за картофена салата. Отцедете ги от водата. Загрейте една голяма бучка масло в тиган и съвсем леко запържете картофите.

Добавете към тях нарязан на ситно чесън, сол (но съвсем малко, защото пармезанът е солен), черен пипер. Сложете ги в тавичка за печене и поръсете с пармезан. Запечете ги в предварително загрята фурна на 200-220 градуса, докато пармезанът се разтопи.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 10 години )