Меню

Запечени зеленчуци с моцарела

17 април 2015 | 12:35 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 патладжан
1 картоф
1 морков
1 глава лук
1 топка моцарела
1 червена чушка
1 зелена чушка
2 с.л. зехтин
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Зеленчуците се нарязват на колелца и се подреждат в предварително намазнената тава. Поръсват се със солта и черния пипер. Пекат се в загрята фурна, покрити с фолио, за да се задушат.

Малко преди да станат готови, подредете върху тях колелцата моцарела и печете още няколко минути, докато сиренето се разтопи.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай