Меню

Рибно филе със зеленчуци

21 март 2015 | 11:50 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
4-5 рибни филета от любимата ви риба
400 г пресни гъби по ваш избор
150 г маслини без костилки
100 г кашкавал
1 глава лук
5 скилидки чесън
връзка магданоз
сокът на един лимон
сол, черен пипер
бучка масло
1 ч.30 мин.

  • Порции: 4-5

Продукти
Приготвяне

Филето се овкусява със сол, черен пипер, лимонов сок и се поръсва с нарязан магданоз. Оставя се да почине за около половин час. Отделно в масло се задушават гъбите, маслините, чесънът и лукът. След това зеленчуците се снемат от котлона, за да се охладят.

Към тях се добавя настърганият кашкавал. В намазнена тавичка или върху хартия за печене, поставете рибните филета, а върху тях зеленчуковата смес. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност на рибата. По желание сервирайте с гарнитура от картофи.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай