Меню

Сьомга с домати, босилек и пармезан

20 април 2015 | 11:55 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 бр филе от сьомга
1 с.л. пресен босилек
1 домат, нарязан на тънко
2 с.л. зехтин
2 с.л. настърган пармезан
30 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Постелете скарата на фурната с алуминиево фолио, което е добре да напръскате с малко мазнина.

Намажете филетата сьомга със зехтин. Поръсете ги с босилека. Отгоре постелете филийките домати. Накрая поръсете с пармезана.

Печете в предварително загрята фурна за около 20 минути или докато сиренето хване коричка.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай