Меню

Мъфини с кашкавал и риган

20 ноември 2016 | 09:58 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 мл прясно мляко
250 г брашно
1 яйце
150 г кашкавал
1 щипка сол
1 щипка риган
1 щипка черен пипер
1 бакпулвер
50 г масло
60 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Загрейте предварително фурната на 180-200 градуса. Маслото оставете на стайна температура за известно време, за да се размекне. След това го смесете с яйцето, прясното мляко и солта. Разбийте с миксер. Настържете кашкавала.

Прибавете останалите продукти в тестото и разбъркайте на ръка. Намазнете формички за мъфини. Напълнете ги със сместа до половината. Печете в загрята фурна за около 30 минути или до готовност. Охладете преди да ги извадите от формите.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай