Меню

Най-добрият домашен сос за барбекю

30 април 2015 | 16:25 | Илияна Николова
4 от 6 гласа
Добави в любими
1 чаша кафява захар
½ чаша чили сос
½ чаша тъмен ром
¼ чаша соев сос
¼ чаша кетчуп
¼ чаша сос Уорчестър
2 скилидки чесън, намачкани
1 чаена лъжица горчица
черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 6-8

Продукти
Приготвяне

В тенджерка на слаб огън смесете всички съставки. Разбърквайте хубаво, докато варите. След като сосът започне да се сгъстява го свалете от огъня. Охладете го в хладилник преди ползване или сервиране.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай