Шоколадов хляб в хлебопекарна

17 май 2016 | 10:04 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
Добави в любими
1/4 чаша вода 
1 чаша мляко 
1 яйце 
3 чаши брашно 
5 супени лъжици захар 
1/2 чаена лъжичка сол 
1 чаена лъжичка канела
 1 и 1/2 чаени лъжички суха мая 
2 супени лъжици меко масло
3/4 чаша начупен сладкарски шоколад, може и тъмен
180 мин.,10

Продукти
Приготвяне

Добавете в контейнера на пекарната най-напред водата и млякото. След това прибавете захарта, солта, маслото, пресятото брашно, маята и останалите съставки. Разбъркайте внимателно и изберете точната програма за печене.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай