Шоколадов кекс в хлебопекарна машина

19 май 2016 | 11:50 | Михаела Лазарова
4 от 14 гласа
Добави в любими
1/2 ч. ч. вода
3 големи яйца
1/4 ч. ч. олио
4 прахчета ванилия
2 ч. ч. брашно
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. ч. захар
3 с. л. натурално какао
1/2 ч. ч. шоколадов кувертюр или начупен шоколад
150 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Разбийте леко яйцата. Сложете ги в контейнера на пекарната и добавете към тях останалите съставки. Разбъркайте ги добре и накрая сложете шоколадовите парченца. Отново разбъркайте и печете според програмата на вашата пекарна. Сервирайте кекса поръсен с пудра захар, топка сладолед или просто така.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай