Печена риба в хартия с подправки
Лесна и бърза рецепта
02.05.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
2 цели пъстърви, почистени или друга ваша любима риба 1 голяма глава лук зехтин сол хартия за печене сухи подправки: бял пипер копър магданоз босилек естрагон дафинов лист карамфил маточина риган розмарин мащерка
Рибата се измива добре и се овкусява със сол и зехтин отвътре и отвън. Поставя се в хартия за печене. Сухите подправки се смесват и се поръсват от двете страни на рибата.
Върху нея наредете нарязания на кръгчета лук. Завийте рибата като бонбон и поставете в тавичка. Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса до готовност. Сервирайте с гарнитура по ваш избор или със свежа салата.
Снимка: Анатолий Попов
Опитайте още: