Меню

Супа с месо и ориз

4 май 2014 | 12:10 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
300 г телешко, пилешко или агнешко месо
3 моркова
2 връзки пресен лук или 2 големи глави стар лук
2-3 домата
сол, черен пипер
1 кафена чаша ориз

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на малки парченца и го сложете да се вари. Когато водата заври, добавете към него нарязания лук и морковите. Когато месото е добре сварено, добавете ориза, а след като и той се свари добавете сол, черен пипер и ситно нарязаните и обелени домати.

Гответе още около 10 минути. При сервирането поръсете с магданоз и препечен хляб.

снимка: freeimages

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
32 rate up comment 9 rate down comment
=/= ( преди 10 години )