![150-200 г моцарела
200 г изцедена риба тон от консерва
4-5 лъжици доматено пюре
магданоз
1 франзела
3-4 ч. лъжици зехтин
1 ч. л. чесън на прах](/media/files/resized/article/654x358/5a7/17f537140c98252c7ed4ed72dee3f5a7-fb754a5a55195bb74d2379605d73daf3.jpg)
Намачкваме с вилица моцарелата, рибата тон, омесваме с доматеното пюре и наситнения магданоз. В малка чашка смесваме зехтина с чесъна на прах и с тази смес намазваме филийките от двете страни. В слаба фурна запичаме филийките и от двете страни. Намазваме ги с готовата смес и печем още малко, докато се разтопи рибата тон.
Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон
* * *