Меню

Брускети с риба тон

22 юли 2010 | 11:57 | Аз жената
3 от 2 гласа
Добави в любими
150-200 г моцарела
200 г изцедена риба тон от консерва
4-5 лъжици доматено пюре
магданоз
1 франзела
3-4 ч. лъжици зехтин
1 ч. л. чесън на прах

Продукти
Приготвяне

Намачкваме с вилица моцарелата, рибата тон, омесваме с доматеното пюре и наситнения магданоз. В малка чашка смесваме зехтина с чесъна на прах и с тази смес намазваме филийките от двете страни. В слаба фурна запичаме филийките и от двете страни. Намазваме ги с готовата смес и печем още малко, докато се разтопи рибата тон.

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Домашни брускети
Сандвичи с риба тон

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай