Меню

Гулаш

11 януари 2005 | 00:00 | Аз жената
Добави в любими
Гулаш

Приготвяне

Продукти:
1 кг телешко или говеждо месо без кости
5 с. л. брашно
черен пипер
сол
мазнина
варени картофи

Приготвяне:
Нарежете месото на хапки, посолете го, поръсете го обилно с черен пипер и го запържете до зачервяване. Отцедете мазнината и поставете месото в топла вода да ври. В отцедената мазнина запържете брашното, докато се зачерви. Залейте го с бульона от месото и ако е необходимо долейте още вода, за да се получи рядък сос. Изсипете соса върху месото и оставете ястието да ври на умерен огън, до пълното сваряване на месото. Поднесете с варени картофи и ситно нарязан магданоз.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай