Меню

Пролетна зелена супа

12 април 2011 | 13:30 | Аз жената
Добави в любими
1 малка връзка лапад 
също толкова лобода 
киселец 
магданоз 
джоджен 
3 стръка зелен лук 
1/2 кафена чаша ориз 
1/2 кг кисело мляко 
1 яйце 
няколко твърдо сварени яйца 
лимонов сок 
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Измитите зеленчуци се нарязват ситно. Заливат се с 6 чаени чаши гореща подсолена вода. След като поврят, се добавя оризът. Накрая, когато оризът и зеленчуците са сварени, супата се подправя с едно яйце, разбито с киселото мляко. При сервиране към нея се добавят твърдо сварени яйца, нарязани на четвъртинки, лимоновият сок и черен пипер.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Миглена ( преди 12 години )
Ако някой е ползвал силиконовите форми за кекс, би ли казал, как точно става това - омазват ли се отвътре с мазнина и брашно и директно ли се слагат във фурната или има някакви тънкости при употребата им?Много ще Ви бъда благодарна!С пожелания за Светъл Великден, Миглена Транова
отговор Сигнализирай за неуместен коментар