Меню

Пилешки дробчета с картофи и левурда

27 април 2011 | 09:29 | Аз жената
Добави в любими
500 г пилешки дробчета
1 кг пресни картофи
2-3 суп. лъж. зехтин или олио
100 г левурда
половин ч. л. червен пипер
половин ч. ч. бира
сол, черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Дробчетата се измиват, махат им се ципите и се нареждат в намаслена тавичка. Поръсват се с черен пипер, сол и половината от червения пипер. Върху тях се нареждат измитите и нарязани на по-едри парчета картофи. Върху картофите се поръсва нарязаната на дребно левурда. Върху ястието се изсипва зехтинът, бирата и останалият червен пипер. Запича се във фурна на 200 градуса до готовност.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
див чесън ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
b ( преди 12 години )