Меню

Банички със зеленчуци и семена

29 юни 2012 | 18:51 | Аз жената
Добави в любими
1 пакет фини кори
зеленчуци – моркови, зеле, грах и царевица
лук – пресни зелени перца или праз
магданоз и чесън, овесени ядки и счукано ленено семе
олио и сол

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Настържете зелето и морковите на едро ренде и ги задушете за 3-4 минути в повечко мазнина. Овкусете с подправките и навийте баничките – по желание на рула, пурички и на триъгълници. Изпечете в умерена фурна, на 200 градуса за около 30 минути или за по-кратко, ако сте направили по-малки банички.
Рецептата е подходяща за предястие, пикник или лек обяд за офиса.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай