Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на кубчета, като за кебап.
В найлонов плик се поставят брашното, индийското орехче, кимионът, майоранът, червеният пипер и хубаво се смесват. След това кубчетата месо се поставят в плика и с раздрусване се панират в ароматната смес. След което се пържат в силно сгорещена мазнина от всички страни, докато се зачервят.
Лукът и морковите се нарязват и се добавят към месото в тигана да се позапържат за 1 . 2 минути, след което се налива виното и се посолява. Налива се вода и ястието се оставя да се вари под капак около 15 минути.
Прибавят се доматите заедно с нарязания на ситно чесън и всичко се вари още 15 минути. /времето за варене общо е 30 мин./
От портокаловата кора се отстранява бялата част. Оранжевата част се измива и се поставя в ястието.
Прибавят се маслините и ястието се вари още 10 – 15 минути.
Картофите се обелват и нарязват на едри кубчета. Слагат се в 2 литра кипяща вода и се варят 10 – 15 минути.
Сервира се като в чиния се поставят картофи, поръсени с нарязан на ситно магданоз и върху тях се сипва от яхнията