Пиле по аржентински
12.09.2005г. / 09 05ч.
Аз жената
Продукти:
пилешки пържоли от бут (според гостите или големината на йенската тенджера)
2 гл. стар лук
1 майонеза
250 гр кашкавал
В йенската тенджера се слага нарязаният на шайби лук, отгоре се нареждат поначуканите пържолки, върху тях се настъргва кашкавалът, а най-отгоре се слага майонезата и се размазва добре (да покрие продуктите). НЕ СЕ СЛАГА СОЛ И ОЛИО – кашкавалът и майонезата са достатъчно солени и мазни! Вода също не се долива! Затваря се тенджерата с капак или фолио и когато започне да ври, се намалява на половина! Когато забележите, че покафенява отстрани, махате капака и допичате до златно! Приятен апетит!