Меню

Пушена наденица в бира

13 септември 2005 | 13:18 | Аз жената
Добави в любими
Пушена наденица в бира

Приготвяне
Продукти:
5 парчета пушена свинска наденица,
1 нарязана на парченца или филийки глава лук,
1 суп. л. масло,
1 дафинов лист,
малко семена от копър,
няколко зърна чер пипер,
вода
300 мл тъмна бира.

Начин на приготвяне: В тиган сипете малко вода и след като надупчите наденицата, оставете да къкри 5 минути. След това излейте водата и запържете наденицата в масло, докато се зачерви. Добавете останалите продукти в тигана, заедно с бирата и оставете пак да покъкри за 5 минути. След това е готова за сервиране.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай