Меню

Пълнени патешки яйца с млечен мус

26 септември 2012 | 09:36 | Аз жената
Добави в любими
Пълнени патешки яйца с млечен мус

Приготвяне

Продукти:
5 патешки яйца
150 г крема сирене
скилидка чесън
малко майонеза
кисело мляко
течна сметана

Приготвяне:
Сваряваме яйцата твърдо (за около 15 минути). Обелваме и режем на половинки. В чопър слагаме чесъна, крема сиренето, майонезата, киселото мляко, течната сметана и жълтъка на яйцата. Мелим, докато стане пухкав мус. На мен ми отне около 5 минути.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
анбета ( преди 12 години )