Меню

Салата от риба

13 януари 2006 | 15:40 | Аз жената
4 от 1 гласа
Добави в любими
1 сварена риба
500 г картофи
1/2 буркан грах
няколко кръгчета червено цвекло
2 малки салатки
олио, оцет, сок от лимон, сол

Продукти
Приготвяне

Картофите се обелват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на малки кубчета. Грахът се изцежда от водата и се посолява. Рибата се изчиства от костите и кожата и се нарязва на малки парченца.

Цвеклото също се нарязва на малки парченца и се посолява. В голяма дълбока чиния се смесват картофите, цвеклото, грах, риба и салатата.

Заливат се с олио и оцет и се посолява. По края на чинията за украса се нареждат листата от салатките и резенчета от лимон.

Снимка:

shc.hu

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай