Меню

Пилешки дробчета с лук и домати

11 юни 2013 | 11:00 | Аз жената
5 от 6 гласа
Добави в любими
пилешки дробчета 500 грама
2 глави лук
1-2 моркова
1 ч.ч. доматено пюре
чубрица
черен пипер
магданоз 
сол
малко мазнина за запържване

Продукти
Приготвяне

Загрейте мазнината и запържете дробчетата, докато добият приятен загар. Осолете ги и посипете с черен пипер. След това ги извадете и в същата мазнина запържете морковите и лука. Върнете дробчетата при зеленчуците, добавете подправките и полейте с доматеното пюре. Оставете докато пюрето се редуцира.

Сервирайте пилешките дробчета топли.

Автор на рецептата е Виолета Шейтанова (www.merudia.bg).

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай