Меню

Пилешки гърди с моцарела

13 август 2013 | 12:45 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
500 г пилешки гърди
1-2 топки моцарела
връзка магданоз или див лук
150 мл сметана за готвене( течна или заквасена)
пилешки бульон
сол и черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Почистени гърди се нарязват на парченца около 2 см големи. Запържват се в тефлонов тиган, добавят се сол, черен пипер на вкус, сметана и малко количество пилешки бульон, който предварително сте сварили. След като месото е готово, се поставя в тавичка и се покрива с парченца моцарела. Добре е моцарелата да е нарязана на шайби. Пече се около 15 минути. Сервирайте с поръсен пресен магданоз или див лук.

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
kokito ( преди 11 години )
Mmmm vkusnooo shte se opitam da napravq ama edvali shte go zgotva dobre pff
отговор Сигнализирай за неуместен коментар