Меню

Пилешка крем супа

30 октомври 2013 | 11:10 | Михаела Лазарова
Добави в любими
2 бр пилешки бутчета
3 моркова
4 картофа
1 голяма глава лук
връзка магданоз
няколко стръка целина
100 мл сметана за готвене
сол, черен пипер на вкус
30 г масло

Продукти
Приготвяне

Месото се слага да се свари заедно с морковите, лука, целината, картофите и магданоза, които са предварително нарязани. След като месото се свари се изважда от бульона, премахва се кожата му и костите и се нарязва на парчета, след което се връща обратно. С помощта на пасатор, пасирайте всички продукти старателно. Добавете парче масло и малко течна или заквасена сметана. Пожелание супата може да се консумира с крутони.

Вижте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай