Меню

Бобена чорба с пушени гърди

29 януари 2018 | 06:10 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
300-400 г стар фасул
400 г пушени гърди или пушен бекон
3 червени чушки
3 моркова
1 глава лук
10 скилидки чесън
доматено пюре
джоджен, сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Кипнете предварително накиснатия боб и след това изхвърлете водата. Отново го сложете в тенджера и го залейте с вода. През това време нарежете чушките, лука, чесъна, морковите и месото.

Сложете ги при боба и оставете да врат до готовност на фасула. Не забравяйте да сложите и джоджен. След като бобът е почти готов, сложете една лъжица доматено пюре и гответе още около 50 минути.

Снимка: sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай