Меню

Агнешки кебап

6 март 2014 | 11:33 | Аз жената
4 от 2 гласа
Добави в любими
1,5 кг агнешко месо от бут, обезкостено
2-3 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
черен пипер на вкус
сол на вкус
1-2 ч.ч. зеленчуков бульон

Продукти
Приготвяне

Нарязаното на кубчета месо се запържва до златисто в предварително загрятото олио. Посолява се и се прибавя черен пипер. След като месото е запържено се добавя червеният пипер и се разбърква. Прехвърля се в гювеч и се добавя бульонът. Пече се около 1 час на 160 градуса.

Автор на рецептата е Виолета Шейтанова, www.merudia.bg

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай