Меню

Талиатели с пармезан и сметана

16 март 2014 | 11:21 | Михаела Лазарова
Добави в любими
400 г талиатели
300 мл течна сметана за готвене
150-200 г пармезан
масло
сол, черен пипер
магданоз

Продукти
Приготвяне

Сложете талиателите в подсолена и вряща вода да се варят. Варете толкова, колкото е указано на опаковката им. През това време сложете в тиган по-голямо парче масло, сметаната, настъргания пармезан, нарязания магданоз, сол на вкус и черен пипер.

Бъркайте докато сосът се посгъсти, но внимавайте да не завира. След като талиателите са готови, може да ги отцедите от водата и да ги сложите към соса. Гответе със соса около минута-две, а след това сервирайте.

Снимка: photl.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай