Меню

Фаршировани яйца

1 април 2014 | 12:10 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
Яйца - 10 бр 

Майонеза – 1 кутия

Дижонска горчица – 2-3 супени лъжици

Черен пипер – 1 щипка

Чери домати – за декорация

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата – добре е да са твърдо сварени. След като станат готови ги обелете, нарежете внимателно на половини и извадете жълтъка. От половинките отрежете малко от връхчето на белтъка така, че да може да стоят изправени (като кошнички).

Жълтъците намачкайте добре с помощта на вилица или уред за намачкване. Смесете с майонезата, горчицата и черния пипер. Сместа напълнете в шприц или пош. Ако нямате такива уреди – можете да използвате малка чаена лъжичка, с помощта на която да напълните сместа обратно в белтъчните „кошнички“. Ако имате шприц – направете „розички“ от сместа обратно в белтъците.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай