
Сипете в купата Cooker лещата, водата, лука, кориандъра, лютия пипер и олиото. Посолете на вкус и разбъркайте. Овкусете рибните филета с черен пипер и сол, но не отстранявайте кожата от тях.
Нарежете на много ситно или смелете в блендер магданоза, чесъна, зехтина и сол на вкус. С получената магданозена паста намажете рибните филенца, навийте ги на рулца и ги забодете с клечка за зъби. По желание може да оставите филенцата и цели, без да ги навивате на рулца.
Поставете купата с леща в уреда, а върху нея сложете приставка за готвене на пара. Отгоре подредете рибните рулца. Включете уреда за готвене на програма „Бчл ориз“ и гответе до готовност.
Снимка: thinkstock
Идея: Tefal
Вижте още: