Меню

Бързо пилешко в касерола

3 юли 2014 | 11:40 | Илияна Николова
Добави в любими
500 г пилешко, нарязано на едри парчета
1 супена лъжица масло
2/3 чаша сос за барбекю
1 супена лъжица сос Уорчестър
2/3 чаена лъжичка чесън (може и гранули)

Продукти
Приготвяне

Разтопете маслото в касерола на средна температура. Сосовете Уорчестър и барбекю, както и чесънът се разбъркват в разтопеното масло за 2 минути. След това се добавят вече предварително осолените пилешки хапки. Разбъркайте добре в сосовете и оставете да покъкри под капак за около 5-6 минути.

Свалете капака и с лъжица гребнете от соса и полейте месото отгоре, така че да поеме добре от вкусовете. Продължете готвенето за още няколко минути, докато пилешкото не добие загар и сосът се сгъсти.

Време за приготвяне: 30 минути

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай