
Поставете яйцата в голяма тенджера, пълна с вода, да се сварят. След като са готови, отстранете от котлона и охладете със студена вода. Обелете ги и ги нарежете наполовина по дължина. Отделете белтъците от жълтъците, като жълтъците оставите в дълбока купа. Белтъците подредете в плато с облата част надолу, така че да изглеждат като лодки.
В тиган на средно висока температура запържете бекона за няколко минути, докато покафенее. Извадете и оставете върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината.
Намачкайте жълтъците с вилица или уред за намачкване. Добавете ситно нарязания бекон, майонезата, лука, захарта, оцета, солта и черния пипер. Разбъркайте много добре, за да се получи гладка смес. Напълнете сместа в шприц и напълнете с нея белтъците. Гарнирайте със стръкчета магданоз.
Време за приготвяне: 1 час
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: