Меню

Салца сос

4 август 2014 | 15:50 | Михаела Лазарова
4 от 4 гласа
Добави в любими
3 обелени домата
4-5 изпечени червени чушки
1 люта чушка
сол, черен пипер
1 малка глава лук
2 скилидки чесън
лимонов сок
няколко стръка магданоз
супена лъжица зехтин

Продукти
Приготвяне

Изпечете чушките и ги обелете. В кухненски робот (или с помощта на ренде настържете доматите, чесъна и лука, а останалите съставки нарежете на ситно). Смесете нарязаните чушки, доматите, чесъна, чилито, зехтин, лимонов сок, сол, черен пипер, няколко стръка магданоз, лук. Пасирайте всички съставки и сервирайте с брускети, чипс, начос или като сос към печено месо.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай