Меню

Брускети с бекон, домати и чесън

20 септември 2014 | 17:15 | Михаела Лазарова
5 от 5 гласа
Добави в любими
1 франзела
2-3 големи домата
няколко стръка магданоз
1 глава лук
300 г бекон
зехтин
4 скилидки чесън
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Загрейте добре тигана и сложете в него нарязания бекон. След като мазнината се разтопи и той придобие златист цвят, добавете лука, доматите, магданоза, сол и черен пипер. Гответе до омекване на зеленчуците.

Нарежете филийките и ги намажете с малко зехтин, в който предварително сте сложили стрит чесън. Запечете ги съвсем леко отгоре и след това ги гарнирайте със сместа от бекон и зеленчуци.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай