Меню

Паста с пилешко, бекон и гъби

20 април 2015 | 18:21 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
400 г паста
500 мл течна сметана
200 г бекон
350 г пилешки гърди
400 г пресни гъби
1 глава лук
5 скилидки чесън
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Нарежете пилешкото и бекона на малки парченца и ги запържете до златисто. Добавете наситнения лук, чесън, гъби, сол и черен пипер. След като зеленчуците омекнат, добавете течната сметана и оставете да къкри на огъня до пълната готовност на пилешкото месо.

След като сте сварили пастата, отцедете я и я сложете към соса. Разбъркайте добре и по желание добавете малко пармезан.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай