Меню

Печено пиле с артишок и пармезан

24 септември 2014 | 11:50 | Илияна Николова
Добави в любими
200 г артишок, сварен и изцеден
4 бр обезкостени пилешки гърди, нарязани на половини
¾ чаша настърган пармезан
¾ чаша майонеза
1 щипка черен пипер
1 щипка чесън на гранули

Продукти
Приготвяне

В средно голяма купа смесете предварително сварения и отцеден артишок заедно с пармезана, майонезата, чесъна и пипера. Поставете пилето в намазнена тавичка и го покрийте равномерно с готовата смес с артишока.

Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути или докато прецените, че пилето е хванало подходяща коричка.

Време за приготвяне: 1 час

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 10 години )