Меню

Яхния със свинско, тиквички и зеленчуци

25 септември 2014 | 11:10 | Михаела Лазарова
5 от 6 гласа
Добави в любими
500 г свинско месо за готвене
6 тиквички
3 картофа
3 червени чушки
2 глави лук
5 скилидки чесън
3 домата
2 щипки сух риган
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

В тенджера загрейте малко мазнина и задушете месото. След това добавете лука, тиквичките и чушките. Бъркайте докато зеленчуците поомекнат и сложете нарязаните картофи, ригана и черен пипер.

Когато месото и картофите са готови, добавете нарязаните на ситно домати, сол, чесъна и гответе още около 10-15 минути. По желание може да запечете ястието с малко настърган кашкавал (или без).

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай