Меню

Супа от пилешки дреболии

21 септември 2014 | 12:46 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 комплект пилешки или агнешки дреболии
2 моркова
половин глава целина или няколко стръка от нея
1 чаена чаша ориз
3 картофа
1-2 глави лук
2 нарязани на ситно домата без люспи
няколко стръка магданоз
сол, черен пипер
2 дафинови листа

Продукти
Приготвяне

Измийте и нарежете дреболиите на парченца. Сложете ги в тенджера и добавете към тях около 2 литра вода. След като врат около 15 минути може да добавите зеленчуците и ориза (ако е нужно долейте още малко вода).

Ако ползвате агнешки дреболии добавете и малко джоджен. Накрая овкусете супата със сол, черен пипер и пресен магданоз.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай