Меню

Салата с кускус и пиле

9 октомври 2014 | 16:30 | Михаела Лазарова
Добави в любими
200 г кускус
300-400 г пилешки гърди
1 малка консерва грах
1 малка консерва царевица
1 глава лук
1 домат
2 скилидки чесън
сол, черен пипер
зехтин
оцет балсамико

Продукти
Приготвяне

Докато варите кускуса запечете пилешкото месо с малко мазнина в тиган с незалепващо покритие. След като кускусът е готов, може да го сложите в купа за салата.

Добавете накъсаното пилешко месо, царевицата, граха, лука, домата, чесъна. Овкусете със сол, черен пипер, оцет балсамико и зехтин.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай