Меню

Бобена салата с риба

5 ноември 2014 | 10:08 | Аз жената
Добави в любими
1 ч. ч. зрял фасул /бял или шарен/, 
1 пушена скумрия, 
1 връзка зелен лук, 
зехтин, 
няколко маслини,
няколко чери доматки
1 кис. краставичка.
15 мин.

Продукти
Приготвяне

Сварява се фасулът, отцежда се. Скумрията се почиства от костите и кожата и се нарязва на парченца, добавя се към фасула, подправя се със сол, зехтин, нарязания лук. 

Украсява се с изчистени от костилките маслини и киселата краставичка.
Опитайте, вкуса е много интересен!!!
Добър апетит!

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
titi ( преди 10 години )