Кипнете вода в голяма тенджера. Подсолете я и сложете пастата да се свари за около 7-8 минути. Отцедете водата, след като е готова.
Запържете бекона в тиган на средно висока температура, докато добие златист цвят.
В голяма купа смесете майонезата, дресинга, чесъна, черния пипер. Разбъркайте до получаване на гладка смес. Добавете млякото и отново разбъркайте. След като сосът е готов, прибавете и бекона, доматите, черните маслини и сиренето в купата. Разбъркайте добре продуктите, за да полепне добре сместа навсякъде.
Накрая сложете и пастата към цялата смес. Разбъркайте и оставете в хладилник за 1 час преди да сервирате.
Време за приготвяне: 30-40 минути
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: