Меню

Пиле по ловджийски

24 октомври 2014 | 16:30 | Михаела Лазарова
4 от 6 гласа
Добави в любими
500 г пилешко месо
500 г пресни гъби по избор
2 моркова
1 глава лук
няколко стръка магданоз
2 пасирани домата
4 скилидки чесън
150 мл бяло вино
сол, черен пипер
1 ч.40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете пилето на малки парчета и ги запържете от всички страни в масло. Прибавете и зеленчуците към него, за да се задушат и след това добавете малко водичка. Когато месото омекне, долейте с виното и оставете да къкри на тих огън.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 10 години )