
В малка купа смесете соевия сос, виното, кафявата захар и нишестето. Оставете настрана.
Загрейте олиото в дълбок тиган на средно висока температура. Запържете джинджифила и чесъна за около 30 секунди. Добавете нарязаното месо и пържете за около 2 минути или докато покафенее равномерно и от двете страни.
Добавете граха и пържете още 3 минути. Накрая прибавете течната смес от соевия сос и разбърквайте енергично. Оставете да заври. След като това стане, намалете котлона и оставете да покъкри за няколко минути, за да се сгъсти сосът.
Сервирайте веднага върху канапе от варен ориз.
Забележка: Можете да добавите още зеленчуци по желание.
Време за приготвяне: 40 минути
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: