Меню

Солен английски пай

11 ноември 2007 | 11:00 | Аз жената
Добави в любими
Солен английски пай

Приготвяне


Продукти:

4 яйца
1 чаена чаша кисело мляко
1 чаена лъжичка хлебна сода (гаси се в киселото мляко)
15 супени лъжици брашно с връх
сол, черен пипер, ким, магданоз и копър (ситно нарязани)
колбас (нарязан на кубчета), сирене и кашкавал (настъргани на едро ренде)
Приготвяне:

Всичко това се обърква добре и се изсипва в кексова формичка, която предварително е намазана с олио и е напудрена с брашно.
Пече се на 250 градуса. С клечка за зъби може да проверявате дали се е изпекла достатъчно (трябва по клечката да не остават следи от тестото).
Добър апетит!

Тази рецепта участва в конкурса "Модерна домакиня"

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай