Меню

Топла салата с паста

3 ноември 2014 | 12:10 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
300 г къса паста
зехтин 
500 г пилешки гърди
1 глава лук
200 грама полусушени домати 
1-2 люти чушки
300 мл сметана за готвене 
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Сложете пастата да се вари според инструкциите на опаковката. През това време в незалепващ тиган загрейте малко зехтин и запържете от всички страни пилешките гърди. След като са готови, отделете ги настрани. Задушете в малко зехтин лука, доматите, лютите чушки.

Когато поомекнат добавете сметаната, сол и черен пипер. Гответе докато сосът се сгъсти. Добавете към него нарязаното на малки парченца месо и сварената и изцедена паста. Разбъркайте добре и сервирайте.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай