Меню

Френска баница

11 ноември 2014 | 17:01 | Мария Дуковска
5 от 5 гласа
Добави в любими
точени кори
орехи
сладко от смокини
масло
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Всеки лист се намазва с масло. Прави се плънка от смокини и орехи, която се разполага между листата на точените кори.

Отгоре се намазва с жълтък и се пече на 150 градуса за около 10-15 минути.

След това се поръсва с пудра захар и се гарнира с плод смокиня и орехи.

Рецептата е приготвена и предоставена от Петър Ангелов. 


Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
asq ( преди 9 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
сара ( преди 9 години )
това не ми прилича на баница, а на сметана с плодове....???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Nora ( преди 10 години )
i tozi li e stanal gotva4 i to GEF,leleee toi 4iste6e riba na moreto kato novobranez neznam kade e gova4 ama 6to ne mu iskate diploma za takyv da ne gvorim 4e e negramoten i nekadyren Боже,пази сляпо да прогледа!!! taka ne se pravi fr boniza v fr nqma mn smokini.......oh umorih se
отговор Сигнализирай за неуместен коментар