1 ч.30 мин.
-
Порции: 8
Запържете наденицата в една лъжичка масло в дълбок тиган. Пържете на средна температура, докато покафенее. Оставете настрана.
Разтопете останалото масло в тигана и задушете зеления лук и гъбите, докато омекнат.
В голяма купа смесете яйцата, изварата, кашкавала и чушките. Смесете съставките с наденицата, лука и гъбите. Оставете в хладилника за една нощ, за да се смесят добре вкусовете.
Преди да сложите ястието във фурната, пресейте брашното, бакпулвера и солта. Разбъркайте ги с малко масло и добавете тази смес към яйчената. Изсипете в предварително подготвена и намазнена тавичка.
Печете около 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. Преди да сервирате, оставете да изстине за около 10 минути.
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: