Меню

Зимна салата конкасе

21 декември 2014 | 11:00 | Мария Дуковска
5 от 1 гласа
Добави в любими
червена и зелена чушка
краставица
зелена салата
стръкове праз лук
бобена салца с маслини
варени картофи
магданоз

Продукти
Приготвяне

Варените картофи се пасират на пюре, както и вареният боб. Оформяте малки топки, които разпределяте върху нарязаните зеленчуци конкасе и поднасяте, украсени с магданоз.

* конкасе – зеленчуците се нарязват на малки кубчета, като кожата и семената напълно отсъстват.

Рецептата е предоставена от шеф Петър Ангелов.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
32 rate up comment 8 rate down comment
ANI ( преди 9 години )
TOZI PAK SE PRAVI NA GOTVA4!!! LELI GORKITE HORA KOITO QDUT OT HRGOVTTE MANDJI !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 9 rate down comment
=/= ( преди 9 години )