Меню

Зелена салата с пиле и портокал

18 декември 2015 | 17:50 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 бр зелена къдрава салата
500 г печено или варено пилешко
1 краставица
½ връзка магданоз
2 супени лъжици зехтин
½ чаена лъжичка сол
½ чаена лъжичка черен пипер
½ супена лъжица балсамов оцет
1 шепа кедрови ядки
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете или изпечете пилешкото по избор. Марулята накъсайте на едри парчета. Портокалите нарежете на кубчета или едри парчета. Нарежете магданоза на ситно. Краставицата нарежете на полумесеци. След това смесете всички продукти в голяма купа. Подправете с подправките. Поръсете с кедровите ядки.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай