Меню

Зеленчуков хумус с билки

27 февруари 2016 | 11:50 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 консерви нахут, отцеден
½ чаша тахан
½ чаша вода
1 лимон
¼ чаша пресен босилек
¼ чаша пресен магданоз
¼ чаша пресен лук
¼ чаша пресен джоджен
1 скилидка чесън, обелен
½ чаена лъжичка сол
6 малки моркова
6 стръка пресни аспержи
6 репички
6 стръка целина
30 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Измийте и нарежете продуктите. Изстискайте лимона. Сложете всичко в блендер и пасирайте, докато се получи гладка хомогенна смес. Ако се налага добавете още подправки на вкус.

Сервирайте върху филийка хляб.

Снимка: istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай