Меню

Маслени бъркани яйца с извара и пресен лук

5 март 2016 | 11:50 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 супена лъжица масло
4 яйца, разбити
¼ чаша извара
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
1 чаена лъжичка ситно нарязан пресен лук
10 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Разтопете маслото в тиган на средна температура. Изсипете разбитите яйца в тигана. За около 2 минути разбърквайте непрекъснато, за да не залепнат. След това добавете нарязания лук, изварата, черния пипер и малко сол. Бъркайте за още 4 минути.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай