Меню

Бързи свински шницели в мултикукър

22 май 2016 | 10:25 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
5 лъжички зехтин
4 свински пържоли
галета за овалване
брашно за овалване
1 яйце
сол и черен пипер на вкус
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете свинските пържоли на филета, дебели около половин сантиметър. В три купички изсипете брашното, галетата и разбитото яйце. Добавете зехтина в съда за готвене. В едната купа смесете брашното, солта и пипера. Във втората сложете галетата, а в третата яйцето.

Включете мултикукъра и изберете съответната програма за готвене. Задайте време за готвене 15 минути.

Оваляйте свинските котлети в брашното, след това в яйцето и накрая в галетата. Пържете шницелите за по 3-4 минути от всяка страна.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай